Avkastning på pengarna med olika bonusar

Avkastning och pengar tillbaka en form av räntaDet finns olika sätt att ta del av bonusar, cashback eller andra förmåner som innebär att man får en avkastning på sina pengar när man handlar något eller när man spelar på ett casino. Det innebär att när man betalar för något som ändå ska köpas så kan man få något tillbaka i form av en bonus eller cashback. Ett exempel hur man kan få en avkastning på de pengar man använder för att handla till hushållet varje månad är att ansöka om ett kreditkort som ger cashback eller bonuspoäng på alla inköp.

Kreditkort med bonus eller cashback

Det finns massor med kreditkort som du kan ansöka om och som ger dig en hel del förmåner som bland annat cashback eller bonus på dina inköp. Med ett kreditkort som ger dig cirka 50 dagars räntefri kredit har du möjlighet att göra alla månadens inköp räntefritt och utan kostnader om du väljer att betala månadens faktura i sin helhet. Det innebär att om du istället för att använda dina egna pengar använder kreditkortet så kan du få bonus eller cashback på allt du handlar. Om du väljer ett kreditkort som ger dig 1-3 % i cashback på alla inköp som du gör till hushållet varje månad får du 100-300 kronor tillbaka varje månad om dina hushållsköp uppgår till 10 000 kronor.

När du ska välja ett kreditkort med cashback eller bonus

Tänk på att du väljer ett kreditkort som ger dig maximalt med cashback för de inköp som du gör varje månad. Det kan vara ett kreditkort som är utgivet av en livsmedelskedja eller en klädkedja. Kontrollera också så att kreditkortet inte har några årsavgifter, minst 50 dagars räntefri kredit och inga administrationsavgifter. Utöver cashback eller bonus kan du även få andra förmåner då du handlar med kortet som exempelvis rabatt i vissa butiker eller utökade försäkringar på de produkter som du köper.

Få bonusar på spel

Om du gillar att spela på nätet med pengar finns olika möjligheter för sk cashback och erbjudanden.